Mm9.jpg

 

Hvis du vil have det godt, må du flytte dig fra det, der gør dig dårlig!

Men hvordan?

Der kan være mange grunde til at vælge terapi. Måske er du trist, har dårligt selvværd, stresset pga job, dårligt parforhold. Måske lever du med angst. Måske er du ked af det uden helt at vide hvorfor. Der kan være mange grunde til at vælge terapi.

Hele livet igennem står vi i situationer, hvor vi skal træffe valg. Vi skal tage ansvar for vores eget liv for at kunne ændre det til noget bedre og træffe de rigtige beslutninger. Det kan være svært at se sig ud af en situation og jo mere du grubler, jo mere fastløst føler du dig måske. I et psykoterapeutisk forløb med mig kan du få luft og få vendt nogle af dine tanker i et fortroligt rum.

Nedenfor er 3 eksempler ud af mange, som kunne være en situation, du kender

Dårligt selvværd

Jeg føler mig ikke god nok!

Jeg gør alt, hvad jeg kan og alligevel føler jeg mig ikke god nok.

Er det en følelse, du kender?

Det kan være udmattende at kæmpe hårdt for at slå til. Du knokler alt, hvad du har lært og alligevel føler du ikke, det er nok. Nogle føler sig udfordret på udseendet, andre på deres karakterer i skolen, nogle på manglende venskaber og sociale relationer. Andre føler ikke, de slår til arbejdsmæssigt.

Måske føler du dig bare ikke forstået.

Lad mig tage dig i hånden og lad os sammen finde dit selvværd frem, så du kan møde livet som lige nøjagtig det dejlige menneske, du er.  

Angst

Angst er et sandt uhyre at leve med!

Hvordan kommer din angst til udtryk? Er det hjertebanken, svimmelhed, åndenød, migræne, knude i maven, halsen snører sig sammen eller andet?

Hvornår kommer din angst? Er det, når du er i en bestemt situation? Har du det hele tiden, nogen gange eller kommer den, når du mindst venter det – f.eks. om natten?

Mange deler ikke med deres nærmeste, at de lider af angst, da det føles skamfuldt og forkert.

Angsten er et sandt uhyre, der kommer krybende og kan føles så overvældende og udslettende, at man tror, man skal dø. Mange oplever efter gentagne anfald at blive angst for angsten. For det føles næsten som om det er den, der styrer dit liv.

Vi laver diverse krumspring og handlinger og ændringer i vores liv for ikke at risikere at blive mødt af vores angst. Vi prøver at finde en logisk forklaring på, hvorfor vi bliver angst, og gør alt vi kan for ikke at være med angsten, fordi den netop er så hæslig.

I terapi med mig arbejder vi med følelserne og sansninger, der er forbundet med angsten. Målet er at give dig en kognitiv forståelse for, hvorfor angsten kommer. Lære at forstå den, så du kan blive fri for den. Lære at styre angsten, så den ikke styrer os. 

Tristhed

Jeg er trist. Jeg føler ikke, jeg bør være det, men det er jeg!

Er det sådan, du har det?

Mange, især kvinder, og det gælder også dem, der både har uddannelse, et godt arbejde, er gift, har fået børn etc. synes de er et sted i deres liv, hvor de føler, de bør føle glæde, men føler det modsatte. Det kan være svært at tillade de dårlige følelser, når du ikke føler, der bør være grund til det. Ikke desto mindre er følelserne der.

Hvis du har lyst, kan vi sammen undersøge, hvad der gør, at du føler denne tristhed. Lad os se, om vi kan finde glæden frem hos dig igen.